Overnatning Ålborg

Ålborg blev ikke bygget på én dag – Derfor blev Ålborg naturligvis heller ikke set på én dag. Der er langt flere fordele ved at booke en weekend hos Nymarksminde end hvis man vælger et hotel i midtbyen. Så tag tilbuddet og udvid din weekend til en miniferie. Du får desuden en billig overnatning i Ålborg med fem-stjernes service.

Vi ligger i ideel afstand til Aalborg Lufthavn og kun 10 minutters kørsel fra Ålborg midtby. Her er utrolig let-tilgængeligt. Vi ligger næsten lige ved siden af motorvej E45, afkørsel 18. Firkantet kan man sige, at det er muligt lande i Ålborg, shoppe og så flyve fra Aalborg Lufthavn igen samme dag. Der er med andre ord ikke langt til de mange shoppe muligheder Ålborg har at tilbyde. Der er Friis, Aalborg Storcenter og vores to gågader i midtbyen, Algade og Bispensgade (Og mange andre mindre shopping-gader i hjertet af Ålborg)

Det er mulig at leje en lejlighed hvis der er en turistattraktion der kræver fremmøde i god tid for at få den fulde oplevelse med er det perfekt at leje en lejlighed på Nymarksminde. Der er direkte adgang til motorvej (afkørsel 18 på E45). Det er med andre ord nemt at nå frem til Nordjyllands pulsåre. Så er det en god idé at overnatte på Nymarksminde og tage tidligt af sted til din ønskede begivenhed. Vi står klar med en dejlig ferielejlighed til dig der er på farten. Oveni prisen fås bl.a. gratis internet (WiFi), radio & TV, varme, sengetøj og bad.

Nymarksminde er ideelt hvis det er en miniferie eller weekendophold din familie søger. Hvis I ikke er kendte i området, så er vores personale naturligvis parate til at hjælpe og fortælle hvor I skal tage hen for at få de bedste turist attraktioner til den bedste pris.

Velkommen til Nordjylland. Vi håber I nyder jeres miniferie med overnatning i Ålborg.