Bed And Breakfast

Bed and Breakfast (også kaldt B&B hotels) er engelsk og betyder seng og morgenmad. Det betyder at du får en seng og en morgenmad hvis du vil have det. Konceptet er super smart for dig der gerne vil på ferie, men ikke er glad for hoteller eller ikke har råd til et hotelophold. Hoteller kan nemlig godt ødelægge oplevelsen af en ferie hvis de slet ikke er hjemmelige nok eller hyggelige.

Hos Nymarksminde, yder vi en fem-stjernet service. Indenfor hoteller, betyder én stjerne at der er alle de fornødne møbler for en overnatning hjemmefra. Det vil selvfølgelig sige toilet, bad og håndvask. Eftersom vi har fem stjerner, kan vi naturligvis tilbyde dig meget mere end bare dét. Vi har nemlig fjernsyn i hver lejlighed samt frit Wi-Fi. Vi står også parat med gratis parkering og lette transportmuligheder (vi ligger lige udfra afkørsel 18 på E45) så du kun befinder dig 10 minutter fra Nordjyllands største by, Aalborg.

Vi har 10 forskellige lejligheder der går ind under vores B&B Hotel, så der er sikkert noget der passer til dig der er på farten. Det gælder hvad enten der er tale om privatpersoner eller erhvervsmæssig indlogering.

Prisen for morgenmad er 90 ,- pr person pr dag.

Af hensyn til din service, ser vi helst at du checker ind tidligst kl 15.00 og senest kl. 21.00.

Ved afrejse, ser vi helst at du er ude senest kl. 10.00.

Vil du gerne vide mere om hvad det koster at overnatte på Bed and Breakfast, bedes du gå til priser. Her findes en meget mere uddybende tabel prisoversigt baseret på hvor mange I er, samt hvor mange nætter I har tænkt jer at overnatte. Dem finder du til højre i skærmen, eller under menupunktet.